Locatie: Poortugaal
Opdrachtgever: Antes / Parnassia Groep
Architect: 01-10 Architecten B.V.

Kliniek J in Poortugaal

Zorgen voor een nieuw thuis

2022


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

In Poortugaal realiseert BVR Bouw een tweede nieuwe kliniek voor de Antes/ Parnassia Groep. De kliniek heet ‘Kliniek J’ en biedt hulp aan mensen die voor een acute en kortdurende behandeling in aanmerking komen.

Kliniek J wordt een opnamekliniek met ruimte voor 192 cliënten, de kliniek wordt 13.000 m² groot. De vleugels per verdieping hebben gemiddeld een grootte van 12 personen. De kliniek is bedoeld voor acute en (kortdurende) vervolg behandeling. In de kliniek komen onder andere de afdelingen high intensive care (HIC), de spoedeisende hulp psychiatrie (SEHP), open en gesloten vervolg afdeling en een dubbel diagnose afdeling. Er komt een ontmoetingsruimte waar medewerkers kunnen lunchen, maar ook familieavonden en andere bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden.  

De bouw ging in november 2022 van start, de oplevering is gepland voor het 4e kwartaal 2024.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media