Locatie: Stadsoevers, Roosendaal
Opdrachtgever: BVR VastgoedOntwikkeling B.V.
Architect: Space & Matter

Beekkwartier Fase 1 in Stadsoevers, Roosendaal

Een nieuwe duurzame buurt bloeit op in Roosendaal

2022


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op
Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

In de wijk Stadsoevers in Roosendaal realiseert BVR Bouw project Beekkwartier Fase 1. Donderdag 15 december 2022 was de officiële start bouw van het Beekkwartier. Wethouder Arwen van Gestel kreeg de eer om symbolisch de eerste paal in de grond te slaan. Vervolgens is er door de toekomstige bewoners en betrokkenen getoost op een voorspoedige bouw van de eerste fase van dit nieuwbouwproject.

In deze eerste fase worden 80 woningen gerealiseerd. Het woningaanbod is divers. Van statige rijwoningen in de Noordlaan tot aan appartementen langs de Zwaaikom en ruime twee-onder-een-kapwoningen aan de Parkrand.

Duurzame en sociale woonwijk
Beekkwartier ligt aan de westkant van Stadsoevers tussen de wijk Westrand en de Noordlaan. De hele wijk wordt duurzaam ingericht. Met autovrije zones en groen. Ook worden de woningen aangesloten op het warmtenet. Dit warmtenet maakt gebruik van de restwarmte van afvalverwerker Suez.

Het Beekplein, omringd door appartementen en huizen, vormt straks het centrum van het Beekkwartier. Hier, en in de collectieve binnentuinen, kunnen bewoners elkaar straks ontmoeten. Daarnaast valt er te genieten van alles wat Stadsoevers rijk is. Recreëren langs het water, evenementen bezoeken of sporten in het urban sportspark. Als bewoner heb je hier direct contact met de natuur: in een paar stappen sta je bij de ecologische verbindingszone en de groene ader die door Stadsoevers loopt.

Meer weten? Kijk dan op de website van Beekkwartier.

 

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media