BVR Groep

Bouwen met aandacht

BVR Groep


Tonny Vromans

Tonny Vromans

Directeur

Neem contact op

Als ervaren marktspeler zijn wij sterk gericht op het ontwikkelen en bouwen van projecten in samenhang. Duurzaam samenwerken, maar ook flexibel en innovatief opereren, dragen bij aan de maatschappelijke betrokkenheid die ons familiebedrijf kenmerkt. Het maakt BVR Groep tevens tot een ideale partner voor overheden, corporaties, beleggers en opdrachtgevers uit andere sectoren, zoals o.a. industrie, zakelijke dienstverlening, netbeheer, distributie en transport, onderwijs, zorg en horeca.

Missie
Als een no-nonsense en stabiele bouwgroep streven we ernaar om onderscheidend, klantgericht en duurzaam te werk te gaan. Daarom staan correct, efficiënt en open zaken doen hoog in het bedrijfsvaandel. Met de inzet van onze vakkundige medewerkers willen wij adequaat anticiperen op hetgeen opdrachtgevers van ons verwachten. Indien nodig dragen we ook alternatieven aan. Missie gaat immers verder dan het genereren van omzet en winst. Want ook de wijze waarop dit gebeurt en het wederzijds vertrouwen in elkaar als partners zien wij als basis voor een samenwerking die duurzaam is en het vertrekpunt vormt voor nieuwe, toekomstige samenwerkingen.

Visie
In onze brede, groepsgestuurde aanpak staan duurzame samenwerking, flexibiliteit, daadkracht, klantgerichtheid en vernieuwing centraal. Onderscheidend vermogen is hierbij belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. Het vergt namelijk kennis van zaken, vertrouwen, investeringsbereidheid, de juiste medewerkers en partners, maar ook lef en creativiteit. Daarom geloven wij in communicatief, betrokken, kwalitatief, vakkundig en duurzaam opereren. BVR Groep richt zich daarbij op de volgende kernkwaliteiten: risicospreiding, onderscheidendheid, continuïteit, beheersbaarheid van de organisatie, samenwerking en duurzaamheid.

Bedrijfscode
Wij hanteren de Bedrijfscode die is opgesteld door de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid. Het doel hiervan is om het imago van de bouwbranche te verbeteren. In deze Bedrijfscode zijn gedragsregels voor de bouw opgenomen over het ontvangen en verstrekken van ‘giften’ in de ruimste zin des woords. BVR Groep onderschrijft deze gedragsregels en is aangesloten bij de Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid (SBIB).

BVR Groep
BVR Groep
BVR Groep

Vakmensen

Aandacht voor vakmanschap in ieder ontwikkelingsproject

Met ruim 39 jaar ervaring en meer dan 150 toegewijde vakmensen is BVR Groep een familiebedrijf om trots op te zijn. Bij BVR Groep combineren we vakmanschap met een passie voor ons mooie vak. Onze vakmensen zijn gedreven en werken dagelijks met trots en innovatiekracht aan diverse projecten voor een breed scala aan doelgroepen.

Tonny Vromans

Tonny Vromans

Directeur

Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Rob Scherrenberg

Rob Scherrenberg

Directeur Bouwbedrijven

Peter Suijkerbuijk

Peter Suijkerbuijk

Directeur

Werkmaatschappijen

Samenwerking tussen vier werkmaatschappijen


BVR Groep telt vier werkmaatschappijen: BVR VastgoedOntwikkeling, BVR Bouw, BVR Bouw Gorinchem en Suijkerbuijk Bouw & Services. De expertise van de individuele bedrijven, de onderlinge samenwerking, maar ook de participatie van ons bedrijfsbureau bij nieuwe projecten en alle overige facilitaire afdelingen en diensten, vormen de gezamenlijke basis voor de uitstraling van onze bouwgroep naar buiten.

Certificeringen

BVR Groep Certificering: Betrouwbare Kwaliteit en Veiligheid voor jouw Project


Binnen onze bouwgroep hanteren alle werkmaatschappijen dezelfde hoge kwaliteitsnormen. Mede om die reden is er ruime aandacht voor de optimalisering van certificeringen en erkenningen. Onze eigen ‘Adviseur Energie en Duurzaamheid’ draagt hier in belangrijke mate aan bij. Om aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te voldoen, beschikken we over diverse certificaten.

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Werken bij BVR Groep

Bouwen aan je carrière bij BVR Groep?

Projectcoördinator

Roosendaal
0,8 – 1 fte

(Senior) Werkvoorbereiders

Roosendaal en Gorinchem
0,8 – 1 fte

Uitvoerders, Hoofduitvoerders

Gorinchem of Roosendaal
0,8 - 1 fte

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media