Werken bij BVR Groep

Bouwen aan je carrière bij BVR Groep?

Werken bij BVR Groep


Mike Soenessardien

Mike Soenessardien

Manager KAM, Personeel & Organisatie

Neem contact op

Onze medewerkers zijn de stuwende kracht achter BVR Groep. Hun gedrevenheid, betrokkenheid, beleving en emotie zijn elementen die ons familiebedrijf kenmerken. Ze weerspiegelen een organisatie die gezond en sociaal is waar medewerkers volop de kans krijgen om hun talenten en vaardigheden verder uit te bouwen. Niet voor niets staat BVR Groep bekend om de prettige werksfeer. Het resultaat? Tevredenheid, inzet en een sterk gevoel van verbondenheid met de organisatie!

Werken bij BVR Groep
Werken bij BVR Groep
Werken bij BVR Groep

Start je carrière bij BVR Groep en ontdek jouw voordelen

Je pensioen is goed geregeld

Bij BVR Groep hoef je je geen zorgen te maken over je pensioen. Wij bieden een uitstekende pensioenregeling aan die goed geregeld is. Zo kun jij zorgeloos werken aan je toekomst.

Bij ons kun je stage lopen

Stage lopen bij een goed georganiseerde bouwgroep? Dat kan! Momenteel hebben we zowel bij onze vestiging in Gorinchem als in Roosendaal diverse leuke stageplaatsen beschikbaar. Wij behandelen een sollicitatie voor een stageplek net zo serieus als iedere andere sollicitatie. 

In deeltijd werken is mogelijk

Bij BVR Groep is deeltijd werken mogelijk. Wij begrijpen dat een goede werk-privébalans belangrijk is. Daarom bieden wij flexibele werkuren en maatwerkoplossingen. Zo kun jij werken op de manier die bij jou past.

Opleidingen, cursussen en trainingen

Bij BVR Groep kun je jezelf blijven ontwikkelen met opleidingen, cursussen en trainingen. Wij investeren in jouw carrière en bieden kansen voor persoonlijke groei. Zo blijf jij up-to-date en kun jij het beste uit jezelf halen.

Projectcoördinator

Roosendaal
0,8 – 1 fte

(Senior) Werkvoorbereiders

Roosendaal en Gorinchem
0,8 – 1 fte

Uitvoerders, Hoofduitvoerders

Gorinchem of Roosendaal
0,8 - 1 fte

Mike Soenessardien, Manager KAM, Personeel & Organisatie
"Onze vakmensen zijn enorm gemotiveerd en voelen zich sterk verbonden met BVR Groep"

Mike Soenessardien, Manager KAM, Personeel & Organisatie

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media