Locatie: Rijnhavenkade te Alphen aan den Rijn
Opdrachtgever: Green Development BV
Architect: BSA Wim de Bruijn BV

Appartementencomplexen De Baronie-Fase 3 in Rijnhavenkade te Alphen aan den Rijn

Waarbij de nieuwste bouwtechnieken zijn toegepast

2023


Goof van der Linden

Goof van der Linden

Bedrijfsleider BVR Bouw Gorinchem

Neem contact op

In de Baronie Haven aan de Rijnhavenkade worden drie unieke nieuwe projecten ontwikkeld: resideren en wonen aan de haven in het deelproject Havensuites, bestaande uit 43 bijzondere appartementen of wonen en werken in de 12 unieke atelierwoningen van het project Havenkwartier. Op termijn komen er ook 63 huurappartementen beschikbaar in de markante toren tegenover De Baronie die de naam De Havenmeester krijgt. In mei 2021 heeft BVR Bouw Gorinchem reeds fase 2 “Het Havenhuys” opgeleverd. Nu mag zij wederom de 3e fase gaan realiseren.

Havensuites
Gesitueerd aan de Rijnhaven worden 41 luxe en royale koopappartementen en 2 penthouses gerealiseerd. De woningen beschikken over unieke buitenruimtes met een even zo mooie zonligging aan de Rijnhaven.

Havenkwartier
Aan de corridor naar De Baronie en aan de andere zijde aan de Prinses Margrietlaan komen de 12 atelierwoningen.
Deze woningen beschikken over een fraaie werkruimte op de begane grond en desgewenst een of twee woonverdiepingen aan de heerlijke binnentuin van het project.

Havenmeester
Aan de kop van de ontwikkeling staat De Havenmeester met 63 huurappartementen in de vrije sector. De appartementen variëren in formaat en bieden enerzijds uitzicht op winkelcentrum De Baronie en anderzijds op de fraai aangelegde daktuin.

Vraag

Realiseer 118 energiezuinige huurappartementen, van drie woningtypes van nieuwbouwproject De Baronie Fase 3.

Resultaat

Het resultaat is een appartementencomplex bestaande uit verschillende huurwoningen en ateliers die deel uit maken van het deelproject de Havensuites. 

Concept

Fase 3 omvat de bouw van de toren genaamd 'De Havenmeester'. Hierin bevinden zich de woningen de Havensuites, de Havenmeesters en het Havenkwartier. Wonen en werken komt hier samen door de vestiging van appartementen en ateliers.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media