Locatie: Alphen aan den Rijn
Opdrachtgever: Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek
Architect: Kolpa Architecten

Nieuwbouw Appartementencomplex Ambonstraat in Alphen aan den Rijn

Ontworpen met het oog op de toekomst

2023


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

Aan de Ambonstraat in Alphen aan den Rijn realiseert BVR Bouw in opdracht van Stichting Pensioenfonds Metaal en Techniek de nieuwbouw van zestig appartementen. Het gebouw komt op de plek van de Salvatorikerk en het voormalige uitvaartcentrum. Het project is ontworpen door Kolpa Architecten en bestaat uit 60 huurappartementen, voornamelijk in de vrije sector verdeeld over 9 woonlagen met daaronder een parkeerkelder.

Vraag

Realiseer een nieuwbouw appartementencomplex met een eigentijdse uitstraling en oog voor detail. 

Resultaat

Het resultaat is een modern, duurzaam en comfortabel appartementencomplex met 60 huurappartementen. Het complex is voorzien van hoogwaardige isolatiematerialen en zonnepanelen op het dak, waardoor het gebouw energiezuinig is en bijdraagt aan een beter milieu. 

 

Concept

Een nieuwbouw appartementencomplex waarbij er aandacht is voor duurzaamheid, energiebesparing en moderne architectuur. Ook worden er diverse groene elementen toegevoegd, zoals een groene gevel en een binnentuin. Hierdoor sluit het gebouw goed aan op de omgeving en draagt het bij aan een prettige woonomgeving.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media