Locatie: Rotterdam
Opdrachtgever: BVR VastgoedOntwikkeling
Architect: wUrck architectuur

Landgoed De Hoven in Park 16Hoven in Rotterdam

Luxe appartementen in een parkachtig landschap

2023


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op
Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

Aan de rand van de nieuwe stadswijk van Rotterdam – Park 16Hoven – realiseert BVR Bouw een nieuw en prachtig nieuwbouw woonplan met 70 terrasappartementen en penthouses.

De Buitenplaats is omgedoopt tot Landgoed de Hoven en heeft drie woongebouwen genaamd de Oranjerie, ‘t Koetshuis en de Villa. Landgoed de Hoven biedt ruimte aan 70 riante kwalitatief hoogstaande appartementen. De drie woongebouwen zijn familie van elkaar en vormen een moderne vertaling van de gekende buitenplaats. Alle woningen hebben door hun afgeronde vormen altijd een wijds uitzicht op hun omgeving en veel privacy. De buitenruimtes zijn ruim en lopen door langs de gehele woning met veel uitzicht rondom.

Vraag

Realiseer 70 luxe, terrasappartementen in Park 16Hoven met een charmante en organische architectuur en een luxe uitstraling.

Resultaat

Het resultaat zijn de 70 terrasappartementen en penthouses verdeelt over drie complexen. De complexen heten de Oranjerie, ‘t Koetshuis en Villa de Hoven. De woningen zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne bewoners te voldoen en hebben een luxe, rustgevende uitstraling met veel privacy.

Concept

Het concept is het realiseren van nieuwe appartementencomplexen die een modern en comfortabel woonmilieu bieden met veel groen en ruimte voor ontspanning en recreatie. Het project is gelegen in een groene omgeving en er wordt veel aandacht besteed aan duurzaamheid en innovatie. Het doel van het project is om een duurzame en hoogwaardige woonwijk te creëren die aantrekkelijk is voor een brede doelgroep van bewoners en past bij de groeiende vraag naar duurzame en comfortabele woningen in de regio Rotterdam. 

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media