Locatie: Stadsoevers, Roosendaal
Opdrachtgever: BVR VastgoedOntwikkeling B.V.
Architect: SYNRG Architects

AquaVista in Stadsoevers, Roosendaal

Een nieuwe duurzame buurt bloeit op in Roosendaal

2024


Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

WONEN OP NIVEAU AAN DE OEVERS VAN DE STAD: 50 Appartementen, Penthouses en Woningen direct aan het water van de Vliet of het water van de haven en aan de groene statige laan van de nieuwe stadswijk Stadsoevers in het centrum van Roosendaal.

AquaVista biedt een selectie van duurzame appartementen, penthouses en woningen, ontworpen met oog voor detail en comfort. Of je nu kiest voor een stijlvol appartement, een ruime woning of een luxe penthouse, elke woning combineert modern design met tijdloze elegantie in een levendige, waterrijke en gezellige omgeving.

AquaVista biedt in totaal 50 appartementen, penthouses en woningen direct aan het water van de Vliet of het water van de haven, en aan de groene en statige laan van Stadsoevers. Het project bestaat uit:

  • 22 Kade- en Haven Appartementen 
  • 16 Avenue Appartementen 
  • 6 Penthouses 
  • 6 Kade- en Laan Woningen 

Het project is momenteel in voorbereiding. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom AquaVista en als eerste geïnformeerd worden over de start van de verkoop? Schrijf u dan in via de projectwebsite: www.AquaVista.nl.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media