Locatie: Voorstraat 157, Roosendaal
Opdrachtgever: BVR VastgoedOntwikkeling B.V.
Architect:

Transformatie voormalige school De Sponder in Voorstraat 157, Roosendaal

Wonen in een voormalig schoolgebouw

2023


Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

BVR Groep is al enige tijd eigenaar van voormalige schoolgebouw De Sponder. De locatie ligt aan de Voorstraat in de wijk Burgerhout in Roosendaal.

De gemeente heeft inmiddels een structuurstudie gemaakt met nieuwbouw op deze locatie. Het doel is om de locatie te herontwikkelen naar duurzame gestapelde woningen voor alle leeftijden. 

Het plan bevindt zich in de ontwikkelingsfase die door BVR VastgoedOntwikkeling wordt geleid. Er zal samen met adviseurs en gemeente een nieuw bestemmingsplanprocedure moeten worden doorlopen. De verwachting is dat deze medio 2024 gereed is.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media