Suijkerbuijk Bouw & Services B.V.


Jacco van Zundert

Jacco van Zundert

Bedrijfsleider Suijkerbuijk Bouw & Services

Neem contact op

Suijkerbuijk Bouw & Services richt zich op kleinschalige (ver)nieuwbouwprojecten, alsook op onderhouds-, renovatie- en restauratieprojecten. Desgewenst kunnen vaste werkafspraken worden gemaakt over mutaties en onderhoud aan woningen en andere gebouwen. Voor een aantal corporaties en zorginstellingen wordt ook het niet periodieke onderhoud verzorgd. Bovendien is het mogelijk om met gebruikmaking van het onafhankelijke platform ‘Datarotonde’het mutatie- en reparatieonderhoud digitaal, dus paperless, te ondersteunen.

Tevens coördineert de werkmaatschappij de calamiteitenservice van BVR Groep en is er de beschikking over een eigen machinale werkplaats waar houtbewerkingen plaatsvinden.

Vastgoeddiensten

Door de toenemende behoefte aan het renoveren en verbeteren van bestaande woningbouw, heeft Suijkerbuijk Bouw & Services haar onderhoudsdisciplines in vijf (op de corporatiewereld, zorgsector en verenigingen van huiseigenaren afgestemde) vastgoeddiensten onderverdeeld. Afspraken worden in korte duidelijke Service Level Agreements (SLA’s) vastgelegd.

De volgende vastgoeddiensten worden onderscheiden:

  • Meerjaren Onderhoud
  • Mutatie Onderhoud
  • Planmatig Onderhoud
  • Service Onderhoud
  • BVR Calamiteitendienst

Meerjaren Onderhoud

Goed beheer van vastgoed en gedegen gebouwonderhoud leiden tot een langere technische levensduur en lagere onderhoudskosten. Daarom is het verstandig om voor een gebouw een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) te laten maken.

Mutatie Onderhoud

Mutatieonderhoud aan woningen is mogelijk in leegstand, maar ook in bewoonde situatie. Gebruik wordt gemaakt van een handige Buitendienst App, waarmee het mogelijk is om alles wat er aan mutatieonderhoud in een woning moet gebeuren op locatie te inventariseren en te specificeren, hetgeen het administratieve proces vereenvoudigd.

Planmatig Onderhoud

Planmatig Onderhoud omvat het kleinere (periodieke) onderhoudswerk dat bij meerdere woningen en gebouwen wordt uitgevoerd.

Service Onderhoud

Service Onderhoud is in het leven geroepen als aanvulling op het meerjaren onderhoud. Deze extra vastgoeddienst richt zich op onderhoudswerkzaamheden die niet gerekend kunnen worden tot de onderhoudsgevoelige (jaarlijks terugkerende) elementen die in het MJOP zijn opgenomen. Het werk vindt plaats op regiebasis en is bedoeld voor professionele opdrachtgevers die daarvoor een contract afsluiten.

BVR Calamiteitendienst

De BVR Calamiteitendienst is een 24-uurs servicedienst die door Suijkerbuijk Bouw & Services wordt uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers. Op die manier worden alle storingen en problemen ook buiten kantoortijd vanuit één centrale regie aangepakt.

Renovatie Heijermansflat

2022

Renovatie Heijermansflat

Spijkenisse

Bekijk dit project
Groot onderhoud 124 eengezinswoningen

2021

Groot onderhoud 124 eengezinswoningen

Beverwaard

Bekijk dit project
Renovatie 126 woningen Westrand Roosendaal

2018

Renovatie 126 woningen Westrand Roosendaal

Westrand, Roosendaal

Bekijk dit project
29 Appartementen ‘Nieuwe LTS’

2017

29 Appartementen ‘Nieuwe LTS’

Dordrecht

Bekijk dit project

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media