Samenwerking tussen vier werkmaatschappijen

Samenwerking tussen vier werkmaatschappijen

Samenwerking tussen vier werkmaatschappijen
Rob Scherrenberg

Rob Scherrenberg

Directeur Bouwbedrijven

Neem contact op

BVR Groep telt vier werkmaatschappijen: BVR VastgoedOntwikkeling, BVR Bouw, BVR Bouw Gorinchem en Suijkerbuijk Bouw & Services. De expertise van de individuele bedrijven, de onderlinge samenwerking, maar ook de participatie van ons bedrijfsbureau bij nieuwe projecten en alle overige facilitaire afdelingen en diensten, vormen de gezamenlijke basis voor de uitstraling van onze bouwgroep naar buiten.

Een belangrijk ‘instrument’ is BVR Bedrijfsbureau dat in het leven is geroepen om mee te kijken en mee te denken bij de ontwikkeling van eigen projecten. Met de adviezen van het bureau op bouwkundig, technisch en energetisch gebied streven we ernaar meer bouwefficiency te genereren. Mogelijke knelpunten die later voor problemen zouden kunnen zorgen, worden namelijk vroegtijdig geïnventariseerd en voorkomen. Het team van het bedrijfsbureau is divers van samenstelling en bestaat uit vertegenwoordigers van een aantal facilitaire afdelingen binnen BVR Groep.

Hoe kan ik je helpen?

De BVR Groep is wegens kerstvakantie gesloten van zaterdag 23 december 2023 tot en met vrijdag 5 januari 2024. Onze service- en onderhoudsdienst is gewoon bereikbaar. Voor dringende of bouwkundige calamiteiten kunt u contact opnemen met 0900 – 2874857 ofwel 0900-BVRHulp of mailen naar bvrservice@bvrgroep.nl. Maandag 8 januari 2024 zijn wij weer aanwezig. Wij wensen u prettige feestdagen!

Volg ons op social media