Locatie: Beverwaard
Opdrachtgever: Woonbron
Architect: N.v.t.

Groot onderhoud 124 eengezinswoningen in Beverwaard

Groot onderhoud 124 eengezinswoningen

2021


Goof van der Linden

Goof van der Linden

Bedrijfsleider BVR Bouw Gorinchem

Neem contact op
Jacco van Zundert

Jacco van Zundert

Bedrijfsleider Suijkerbuijk Bouw & Services

Neem contact op

BVR Bouw Gorinchem en Suijkerbuijk Bouw & Services hebben de derde fase van het groot onderhoud in Beverwaard (Rotterdam) afgerond.

In deze fase zijn o.a. het dakwerk van 124 woningen opgewaardeerd naar een hogere isolatiewaarde. Tevens zijn er nieuwe kunststof gevelkozijnen geplaatst en nieuwe gevelbetimmeringen aangebracht. De houten kozijnen van trappenhuizen zijn vervangen en daar waar nodig is de dakbedekking en de balustraden vernieuwd.

Vraag

Verricht groot onderhoud aan 124 eengezinswoningen in Beverwaard.

Resultaat

De woningen zijn voorzien van een hogere isolatiewaarde. Ook zijn er nieuwe kunststof gevelkozijnen geplaatst en zijn er nieuwe gevelbetimmeringen aangebracht. De houten kozijnen van de trappenhuizen zijn vervangen en daar waar nodig, is de dakbedekking en de balustraden vernieuwd.

Concept

Woonbron heeft opdracht gegeven aan BVR Bouw Gorinchem en Suijkerbuijk Bouw & Services om 124 eengezinswoningen op grootte schaal te onderhouden.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media