Locatie: Zundert
Opdrachtgever: BVR Groep
Architect: Quadrant Architecten BNA

De Brug in Zundert

10 starterswoningen in Zundert

2017


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op
Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

Aan de rand van de kern van Klein-Zundert in de gemeente Zundert zijn 10 eigentijdse woningen gerealiseerd. De woningen zijn uitermate geschikt voor zogenaamde starters op de woningmarkt.

De woningen zijn gerealiseerd op de locatie van voormalig café/restaurant “De Brug” aan de Klein- Zundertseweg 1-3. De woningen zijn verdeeld in 2 gebouwblokken. Het gebouwblok met 4 woningen is met de voorgevel georiënteerd op de Klein Zundertseweg. Het gebouwblok met 6 woningen heeft vanuit de voorgevel uitzicht op de heringerichte waterloop de “Kleine Beek”. Alle woningen beschikken over een voor-/en achtertuin. Afhankelijk van de situering van de woning variëren de voorgevels en de perceelsoppervlakten. De parkeervoorzieningen worden op openbaar gebied aangebracht.

Vraag

Realiseer op de locatie van voormalig café/restaurant “De Brug” aan de Klein- Zundertseweg 1-3 10 eigentijdse starterswoningen.

Resultaat

BVR Bouw heeft 10 eigentijdse starterswoningen opgeleverd verdeeld in 2 gebouwblokken. Eén gebouwblok met 4 woningen en een gebouwblok met 6 woningen.

Concept

Het creëren van betaalbare en duurzame woningen voor jonge starters op de woningmarkt met aandacht voor lokale context en cultuur.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media