Locatie: Zoetermeer
Opdrachtgever: BVR Groep B.V.
Architect: RoosRos Architecten

Erf Zilverster in Zoetermeer

Rustiek Wonen aan ´t historisch lint van Zoetermeer

2022


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op
Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

Aan de Voorweg in Zoetermeer, het historische lint tussen het Westerpark en Buytenpark, heeft een bijzondere transformatie plaatsgevonden. Op de locatie van de voormalige manege 'De Zilverster' is Erf Zilverster verrezen. 

Erf Zilverster is een groen en karakteristiek woongebied met 10 ruime geschakelde woningen, 4 schitterende twee-onder-een-kapwoningen en 4 luxe vrijstaande woningen met direct zicht op het water. Stuk voor stuk comfortabele, hoogwaardige woningen waarin modern comfort en rustiek woongenot perfect samengaan. BVR Bouw is in augustus 2018 gestart met het bouwrijp maken van de grond, in juli 2019 zijn alle woningen opgeleverd. Daarmee is de transformatie van de voormalige manege naar het fraaie en groene woongebied een feit. 

Vraag

Transformeer een voormalige manege naar een groen en karakteristiek woongebied genaamd Erf Zilverster, waarbij er diverse typen woningen zijn gebouwd.

Resultaat

Erf Zilverster is een groen en karakteristiek woongebied met 18 comfortabele, hoogwaardige woningen waarin modern comfort en rustiek woongenot perfect samengaan. De voormalige manege 'De Zilverster' is getransformeerd tot een fraai en groen woongebied, opgeleverd in juli 2019.

Concept

Erf Zilverster is een groen en karakteristiek woongebied met hoogwaardige woningen waarin modern comfort en rustiek woongenot samenkomen. Het project omvat 10 ruime geschakelde woningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 4 luxe vrijstaande woningen met direct zicht op het water.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media