Locatie: Zevenhuizen
Opdrachtgever: Gemeente Zuidplas
Architect: RoosRos Architecten

IKC Zevenhuizen in Zevenhuizen

Integraal Kindcentrum (IKC)

2022


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

BVR Bouw heeft de nieuwbouw gerealiseerd van een IKC in Zevenhuizen voor de Gemeente Zuidplas. Het project is via een aanbesteding voor bouwteam geworven.

Het Integraal Kindcentrum (IKC) dat is gerealiseerd bedraagt circa 2.500 m² BVO. Het onderwijsgedeelte van het IKC is door de schoolbesturen De Groeiling en De Vier Windstreken worden ingevuld. De kinderopvangorganisaties Quadrant (4 ruimtes) en IJsselkids (2 ruimtes) gebruiken de lokalen voor kinderopvang. Het gebouw bestaat uit 2 bouwlagen.

Vanwege de circulaire ambitie van de opdrachtgever heeft BVR diverse circulaire toepassingen onderzocht en uitgevoerd. Hiervoor heeft zij een heel programma opgesteld dat zeer prettig heeft gewerkt en waar ook goede resultaten uit zijn gekomen, zoals: tweede hands isolatie dak, plafondplaten, diverse houten onderdelen en de al circulaire materialen welke voorhanden zijn in de markt.

 

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Bij BVR Groep staan we altijd voor je klaar. Neem contact op via e-mail, telefoon of social media. Onze calamiteitendienst is 24/7 bereikbaar op 0900-2874857.

Volg ons op social media