BVR Nieuws

Waterstate Goes in aanbouw!

BVR Nieuws


Rob Scherrenberg

Rob Scherrenberg

Directeur Bouwbedrijven

Neem contact op

In Goes, aan de waterweg tusen het Goese Meer en de haven in het centrum, is BVR Bouw onlangs gestart met het bouwrijp maken van het terrein voor het project ‘Waterstate’. Eind september werd stilgestaan bij de start van de bouw. Flyboarders met fakkel voerden voor die gelegenheid een spectaculaire show uit over het water.

Goed doordachte combinatie
Projectmanager Ben van Es van BVR Bouw is enthousiast over het project. “Waterstate biedt een mooie en goed doordachte combinatie van wonen, recreëren en horeca. Het luxe complex hebben we in bouwteamverband ontwikkeld en omvat 89 hotelappartementen, 14 woonappartementen, horeca op de begane grond en een commerciële invulling in de kelder (120 m²) die aan de kadezijde is gesitueerd. Omdat we op enkele meters afstand van het ernaast gelegen pand bouwen, is veel afstemming nodig met de Vereniging van Eigenaren van de bewoners ervan. Gelukkig heeft BVR de nodige ervaring op dit gebied, waardoor we weten hoe we eventuele overlast voor de omgeving zo veel en goed mogelijk beperken. Goed overleg en goede afspraken zijn hierbij een must.” Bouw “Ten behoeve van de inrit van het naastgelegen pand worden nog damwanden aangebracht.

Onlangs zijn we gestart met het aanbrengen van 155 heipalen. In januari 2023 wordt met de kelder en de fundering begonnen”, legt Van Es uit. Het casco wordt opgetrokken in betonnen wanden, kalkzandsteen wanden en breedplaatvloeren. De betonnen wanden worden zowel prefab aangebracht als in het werk gestort. De projectmanager tot slot: “Met de ruwbouw zullen we tot eind 2023 bezig zijn. Daarna volgt de afwerking van het geheel. De oplevering van het bijzondere en multifunctionele gebouw staat gepland voor medio 2024.”

Waterstate Goes in aanbouw!

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media