Locatie: Standdaarbuiten
Opdrachtgever: Woonkwartier
Architect: vdbijgaart architect, Nispen

Vier levensloopbestendige woningen in Standdaarbuiten

Toegankelijk, flexibel en comfortabel voor iedereen

2018


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

Aan de Sint Janstraat in Standdaarbuiten heeft BVR Bouw in opdracht van Woonkwartier vier levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Daarvoor werd een gedeelte van de voormalige basisschool gesloopt.

De woningen beschikken over een woonkamer en open keuken (33 m²), een slaapkamer, badkamer en twee toiletten op de begane grond. Op de eerste verdieping (65 m²) is er een ruime slaapkamer (13 m²), bergruimten en een technische ruimte met onder andere cv-installatie.
De woningen hebben daarnaast een fraaie tuin van ongeveer 8 bij 6 meter. Dit nieuwbouwproject maakt onderdeel uit van het plan ‘Herstructurering Centrum Standdaarbuiten’.

Vraag

Realiseer vier levensloopbestendige woningen die deel uitmaken van het nieuwbouwproject ‘Herstructurering Centrum Standdaarbuiten’.

Resultaat

BVR heeft vier levensloopbestendige woningen opgeleverd met elk een woonkamer en open keuken (33 m²), een slaapkamer, badkamer en twee toiletten op de begane grond. Op de eerste verdieping (65 m²) is er een ruime slaapkamer (13 m²), bergruimten en een technische ruimte met onder andere cv-installatie. De woningen hebben daarnaast een fraaie tuin van ongeveer 8 bij 6 meter. 

Concept

De levensloopbestendige woningen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en fysieke capaciteiten, zodat bewoners er zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. De woningen die zijn aangepast aan de veranderende behoeften van bewoners gedurende hun leven, zonder dat er grote verbouwingen of verhuizingen nodig zijn.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media