Locatie: Rotterdam
Opdrachtgever: McDonald's Nederland
Architect: Mei Architecten

McDonald's Rotterdam in Rotterdam

Een modern en duurzaam ontwerp

2015


Jacco van Zundert

Jacco van Zundert

Bedrijfsleider Suijkerbuijk Bouw & Services

Neem contact op

Aan de Coolsingel in Rotterdam heeft Suijkerbuijk Bouw & Services een complete make-over gerealiseerd voor McDonald’s.

Een bijzondere uitdaging in hartje Rotterdam, waar de vestiging in 9 weken voorzien werd van een compleet nieuw interieur en exterieur. 

De vestiging van fastfoodrestaurant McDonald’s voor het oude postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam kreeg een complete make-over. Het paviljoen werd verbouwd naar een ontwerp van het Rotterdamse bureau Mei Architecten. Het gerenoveerde gebouw heeft drie ingangen en is gedeeltelijk goudkleurig met veel glas. De messing platen zijn geperforeerd met hartjes, waardoor een bijzonder effect ontstaat.

Suijkerbuijk Bouw & Services is 26 januari 2014 gestart met de sloop van het oude pand. Binnen 9 weken moest de totale verbouwing gerealiseerd zijn.
Vrijdag 27 maart 2015 is het nieuwe McDonald’s Restaurant officiëel heropend door Burgemeester Ahmed Aboutaleb.Vraag

Verbouw het McDonald's restaurant met een uitstraling die past bij de Coolsingel en de rijke historische omgeving. Mei Architects heeft deze McDonald´s ontworpen.

 

Resultaat

Een aantrekkelijk en modern gebouw voor McDonalds waar gasten optimaal kunnen genieten van comfort en de nieuwse technologieën en menu-opties. Het gebouw heeft een zo compact mogelijke kern met daaromheen een glazen gevel van 6,20 meter hoge, ontkleurde glaspanelen. Dankzij een volledige transparante entreelobby, met ingangen aan drie zijden, loopt de openbare ruimte als het ware door in het gebouw.

 

Concept

Het creëren van een aangename en comfortabele omgeving voor klanten om te eten en te ontspannen in een duurzaam en efficiënt restaurant. 

 

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media