Locatie: Roosendaal
Opdrachtgever: Stichting Bravis Ziekenhuis
Architect: Beijersbergen B.V.

Verbouwing Bravis Ziekenhuis Roosendaal in Roosendaal

Vernieuwbouw en uitbereiding op verschillende poli's

2019


Jacco van Zundert

Jacco van Zundert

Bedrijfsleider Suijkerbuijk Bouw & Services

Neem contact op

Suijkerbuijk Bouw & Services heeft de verbouwing van de pijn- en oogpoli’s bij het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal afgerond en naar tevredenheid opgeleverd. Deze opdracht heeft BVR samen met Van Dijnsen Installatietechniek via aanbesteding verworven.

Het werk omvatte de vernieuwbouw van de volgende poli´s: bloedafname, nieuwe entree radiologie, oogpoli en pijnpoli. Ook zijn er twee kant en klare OK’s uit Gouda in het gebouw geplaatst.

Vraag

Het vernieuwbouwen van de poli bloedafname en de radiologie-, pijn- en oogpolie voorzien van een nieuwe entree. Daarnaast dienen er twee kant en klare OK’s in het gebouw gevestigd worden. 

Resultaat

Het resultaat zijn de vernieuwde en uitgebereide poliklienieken met het plaatsen van twee OK's in het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal.

Concept

Het verbeteren van de patiëntervaring en het moderniseren van de faciliteiten op de poli's door de afdelingen te vernieuwen en te verbouwen. 

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media