Locatie: Roosendaal
Opdrachtgever: Intex
Architect: Den Hollander Bouwadvies en Ontwerp

Verbouwing bedrijfspand Intex Roosendaal in Roosendaal

Het bedrijfspand van Intex in een nieuw jasje

2020


Jacco van Zundert

Jacco van Zundert

Bedrijfsleider Suijkerbuijk Bouw & Services

Neem contact op

Suijkerbuijk Bouw & Services realiseerde de verbouwing van bedrijfspand Intex in Roosendaal.

In maart 2020 is gestart met het strippen en ontmantelen en daarna weer aanpassen en verbouwen van het voormalige Mead Westvaco bedrijfspand aan de Ettenseweg 46 in Roosendaal. Aan de voorzijde van het te transformeren bedrijfspand zijn de kantoren gesitueerd, en daarachter diverse opslagruimten voor allerlei artikelen die Intex verkoopt. Het bedrijf is bekend van de zwembaden en luchtbedden en voert een bestand van zo’n 1.500 verschillende artikelen. Aan de achterzijde van het pand is een betonnen laadkuil gerealiseerd met 6 loadingdocks voor de aanvoer van producten uit China die in Roosendaal worden opgeslagen en vervolgens worden gedistribueerd naar diverse Europese landen. Voor Intex wordt Roosendaal een belangrijk logistiek centrum.

Vraag

Verbouw het bedrijfspand van Intex met kantoren, opslagruimtes en een betonnen laadkuil.

Resultaat

Aan de achterzijde van het pand is een betonnen laadkuil gerealiseerd met 6 loadingdocks voor de aanvoer van producten uit China die in Roosendaal worden opgeslagen en vervolgens worden gedistribueerd naar diverse Europese landen. Verder zijn de kantoren en opslagruimtes van Intex vernieuwd en verbouwd.

Concept

Een aangepast en getransformeerd bedrijfspand van Intex Roosendaal.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media