Locatie: Roosendaal
Opdrachtgever: Penske Logistics
Architect: N.v.t.

Penske Logistics, 8 Loadingdocks in Roosendaal

vernieuwbouw van een bestaand bedrijfsgebouw

2020


Jacco van Zundert

Jacco van Zundert

Bedrijfsleider Suijkerbuijk Bouw & Services

Neem contact op

In Roosendaal heeft Suijkerbuijk Bouw & Services BV 8 nieuwe loadingdocks gerealiseerd voor Penske Logistics Transport.

Het betreft de vernieuwbouw van een bestaand bedrijfsgebouw. De opdracht werd begin dit jaar verstrekt. Eind maart 2020 konden de eerste vrachtwagens laden en lossen. In het verleden heeft Suijkerbuijk Bouw & Services BV eerder een vergelijkbaar project voor Penske Logistics Transport verwezenlijkt.

Vraag

Realiseer acht nieuwe loadingsdocks voor Penske Logistics Transport.

Resultaat

Eind maart 2020 konden de eerste vrachtwagens laden en lossen in de nieuwe loadingdocks die opgeleverd zijn door Suijkerbuijk Bouw & Services B.V. 

Concept

Door middel van vernieuwbouw van een bestaand bedrijfsgebouw acht nieuwe loadingdocks toevoegen aan het gebouw van Penske Logistics Transport.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media