Locatie: Roosendaal
Opdrachtgever: IDBB
Architect: Stijl Architectuur BV

Huize Roosdael in Roosendaal

Luxe woonzorgcomplex gecombineerd met een historisch karakter

2019


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

Aan de Laan van Henegouwen in Roosendaal heeft BVR Bouw ‘Huize Roosdael’ gerealiseerd. Dit luxe woonzorgcomplex maakt onderdeel uit van de ontwikkeling ‘Nieuwe LTS’. Huize Roosdael is een woonzorgcomplex bestaande uit 26 luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg.

Huize Roosdael maakt onderdeel uit van de ontwikkeling ‘Nieuwe LTS’, welke gerealiseerd wordt in het gebied tussen de Laan van Henegouwen en Laan van België. Het nieuwe woongebied gaat uiteindelijk 94 woningen bevatten. Naast de supermarkt, in de kop van het oude schoolgebouw dat monumentaal erfgoed van de architect Jacques Hurks is, is in een u-vorm Huize Roosdael gerealiseerd. Het historische karakter is behouden gebleven en is voorzien van een besloten stadstuin.

Vraag

Ontwikkel een luxe woonzorgcomplex waarbij het historisch karakter behouden wordt en ruimte heeft voor 26 luxe-zorgappartementen en 24-uurszorg. 

Resultaat

BVR Bouw heeft het luxe woonzorgcomplex 'Huize Roosdael' gerealiseerd in Roosendaal als onderdeel van de 'Nieuwe LTS' ontwikkeling. Het complex omvat 26 luxe zorgappartementen met woonservice en 24-uurszorg. Het historische karakter van het gebied is behouden gebleven, inclusief een besloten stadstuin.

Concept

Het concept idee van dit project is het realiseren van een luxe woonzorgcomplex genaamd 'Huize Roosdael' als onderdeel van de ontwikkeling 'Nieuwe LTS'. Het uiteindelijke doel is om in dit nieuwe woongebied 94 woningen te realiseren.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media