Locatie: Nieuwstraat Roosendaal
Opdrachtgever: Bioscoop City B.V.
Architect: Mies Architectuur

Roosendaal, Nieuwbouw Bioscoop in Nieuwstraat Roosendaal

Beleef de ultieme bioscoopervaring in Roosendaal

2022


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

BVR Bouw heeft de nieuwbouw van de Bioscoop in Roosendaal gerealiseerd. De nieuwbouw bestaat uit een bioscoop met zes bioscoopzalen met in totaal 850 plaatsen, een grand café, een grootkeuken, projectorruimten en een ruime foyer. De bioscoopzalen zijn gesitueerd op de begane grond en 1e verdieping. De bioscoop wordt ook een zogeheten servicebioscoop, waarbij bezoekers vanuit hun stoel eten en drinken kunnen bestellen. Bovenop de bioscoop worden eveneens 2 zeer ruime penthouses gerealiseerd met riante dakterrassen.

Vraag

BVR Bouw heeft de nieuwbouw van de Bioscoop in Roosendaal gerealiseerd.

Resultaat

Het resultaat van het project is de nieuwbouw van een bioscoop in Roosendaal met zes bioscoopzalen, een grand café, een grootkeuken, projectorruimten en een ruime foyer. De bioscoop biedt in totaal 850 plaatsen en is ook een servicebioscoop waar bezoekers vanuit hun stoel eten en drinken kunnen bestellen. Bovenop de bioscoop zijn ook 2 ruime penthouses met dakterrassen gebouwd.

Concept

Het concept idee achter dit project is het realiseren van een moderne bioscoop met zes zalen en in totaal 850 zitplaatsen. Het doel is om een modern en comfortabel filmtheater te creëren dat de nieuwste technologie en voorzieningen biedt aan bezoekers en de lokale gemeenschap.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media