Locatie: Roosendaal
Opdrachtgever: BVR VastgoedOntwikkeling B.V.
Architect: Stijl Architectuur B.V.

De Ambachtshoven in Roosendaal

Bouwen aan de toekomst met een knipoog naar het verleden

2020


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

Op het terrein naast de getransformeerde Ambachtsschool heeft BVR Bouw de woningen en appartementen van De Ambachtshoven gerealiseerd. In De Ambachtshoven zijn 29 eengezinswoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 11 appartementen gebouwd. Stuk voor stuk comfortabele, ruim opgezette woningen met een privé buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon of terras. Elke woning of appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein.

Wonen in De Ambachtshoven is genieten van modern comfort, in een splinternieuwe woning op een nostalgische plek. De rijke historie van het gebied leeft op een eigentijdse manier in de woningen voort. Dit ziet u onder meer terug in het gebruik van baksteen, de repeterende verticaal gerichte raamopeningen, de doorlopende kopgevels, de tussenliggende dakvlakken en bijzondere gevelbeëindigingen. De kenmerkende groene hoven refereren aan de oude structuur van de Ambachtsschool en dragen bij aan een aangename, knusse sfeer.

Vraag

Realiseer de woningen en de appartementen van de Ambachtshoven op het terrein van de al getransformeerde Ambachtsschool. 

Resultaat

BVR Bouw heeft naast de getransformeerde Ambachtsschool, De Ambachtshoven gerealiseerd met 29 eengezinswoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 11 appartementen. De woningen zijn ruim opgezet en hebben een privé buitenruimte en twee eigen parkeerplaatsen. Het nostalgische karakter van het gebied is behouden gebleven in het gebruik van baksteen, verticaal gerichte raamopeningen en groene hoven.

Concept

Het concept idee is het creëren van moderne, ruime woningen en appartementen met een knusse sfeer die de rijke historie van het gebied behoudt. De kenmerkende groene hoven refereren aan de oude structuur van de Ambachtsschool. Elke woning of appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media