Locatie: Poortugaal
Opdrachtgever: Antes Groep
Architect: 01-10 Architecten B.V.

Zorgkliniek Antes in Poortugaal

Zorgen voor een nieuw thuis

2020


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

Maandag 9 maart 2020 heeft BVR Bouw de nieuwbouw van ‘Antes Zorgkliniek’ opgeleverd. Dit nieuwe zorgcomplex is gevestigd aan de Oude Maas in Poortugaal. De nieuwbouw bestaat uit een begane grond (deels ondergronds) en een drietal bouwlagen daar bovenop. Op de begane grond zijn algemene ruimten, de entree en de onderwijsruimten gesitueerd. Op de 1e tot en met 3e verdieping zijn per bouwlaag 4 groepen van 12 verblijfseenheden gesitueerd. Elke groep beschikt over een gezamenlijke woonkamer en per 2 groepen is een buitenruimte voorzien.

Bijzonder aan het complex is de aanwezigheid van een onderwijsinstelling. Het Albeda Zorgcollege was al op het terrein aanwezig. Door de integratie van de verpleegopleiding in de nieuwbouw ontstaat een levendige plint.

Vraag

Realiseer een zorgkliniek met aandacht voor zowel bewoners als medewerkers, maar ook voor onderwijsvoorzieningen voor de verpleegopleiding.

Resultaat

Het resultaat van het bouwproject is de oplevering van de nieuwe zorgkliniek van Antes, gelegen aan de Oude Maas in Poortugaal. Het complex heeft een begane grond en drie verdiepingen, met in totaal 48 verblijfseenheden en gemeenschappelijke ruimtes. Bijzonder is de integratie van het Albeda Zorgcollege in het gebouw, wat zorgt voor een levendige plint. Het gebouw is functioneel en modern ontworpen, met oog voor detail en comfort voor de gebruikers.

Concept

Het resultaat van het bouwproject is de oplevering van de nieuwe zorgkliniek van Antes, gelegen aan de Oude Maas in Poortugaal. Het doel van het project is het realiseren van een moderne en comfortabele zorgkliniek met voldoende ruimte voor bewoners en medewerkers, en een hoogwaardige onderwijsvoorziening voor de verpleegopleiding.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Vakantiesluiting 2024! Van 22 juli tot 2 augustus hebben wij (bouwvak)vakantie. Natuurlijk is onze service- en onderhoudsdienst gewoon bereikbaar tijdens deze periode.

Volg ons op social media