Locatie: Oud-Gastel
Opdrachtgever: Woonkwartier
Architect: Quadrant Architecten

Rozenhof in Oud-Gastel

Modern, comfortabel en rustig wonen

2017


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

In Oud-Gastel realiseerde BVR Bouw in opdracht van Woonkwartier het appartementencomplex Rozenhof.

Woensdag 1 juli 2015 heeft wethouder Jan Akkermans het officiële startsein gegeven voor de bouw van appartementencomplex.
Het project lag vanwege bezwaarprocedures anderhalf jaar stil. De Raad van State deed op woensdag 16 november 2016 uitspraak en gaf groen licht voor het oorspronkelijke ontwerp en de omgevingsvergunning (2014). De bouwwerkzaamheden worden in december 2016 hervat met de aanleg van de begane grond vloer.

Het gebouw is gesitueerd aan de Alsemlaan in Oud Gastel en bevat 15 sociale huurappartementen voor 1 of 2 personen, verdeeld over vier woonlagen. De gelijkvloerse appartementen zijn geschikt voor alle leeftijdscategoriën, dus ook voor senioren. Het ontwerp is van Quadrant Architecten.

Vraag

Bouw een appartementencomplex met 15 sociale huurappartementen voor 1 of 2 personen, verdeeld over vier woonlagen. 

Resultaat

Rozenhof heeft een hoog afwerkingsniveau en is voorzien van moderne voorzieningen zoals vloerverwarming, een luxe keuken en badkamer en een balkon of terras. Het gebouw is duurzaam gebouwd met onder andere zonnepanelen, vloerverwarming met warmtepomp en een hoogwaardige isolatie.

Concept

Het ontwikkelen van een modern, duurzaam en comfortabel complex met luxe huurappartementen. Het complex is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, zodat bewoners er comfortabel kunnen wonen.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media