Locatie: Etten-Leur
Opdrachtgever: Select Totaal Bouw Projectontwikkeling B.V.
Architect: BVR Groep / ICB

12 woningen, plan Vincent van Gogh in Etten-Leur

Locatie van de Vincent van Gogh school omgetoverd tot woningen

2016


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

Op 8 september 2016 werden de laatste vier woningen van Plan Vincent van Gogh opgeleverd. Aan de Julianalaan in Etten-Leur, waar tot enkele jaren geleden de Vincent van Gogh school te vinden was, staan nu 12 fraaie eigentijdse woningen.

De woningen werden in een tijdsbestek van slechts enkele maanden gebouwd. Zo werd op 28 april 2016 stilgestaan bij de officiële start van de bouw en was er op 10 juni 2016 een gezellige lunch bij het bereiken van het hoogste punt. Het zijn ook voor de bewoners momenten om aan terug te denken. Zij immers waren diverse keren tijdens de bouw te gast op de bouwplaats. Ook opdrachtgever Select Totaal Bouw Projectontwikkeling en hoofdaannemer BVR Bouw kunnen terugzien op een succesvol verlopen project en een uitstekende samenwerking.

Vraag

Realiseer 12 fraaie eigentijdse woningen in het Plan Vincent van Gogh.

Resultaat

BVR heeft 12 eigentijdse woningen opgeleverd die binnen een tijdsbestek van slechts enkele maanden zijn gebouwd.

Concept

Het concept van het woonplan is gericht op het creëren van een aangename, duurzame en veilige woonomgeving voor bewoners.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media