Locatie: Dordrecht
Opdrachtgever: Thuredrecht Residences BV
Architect: EGM Architecten B.V. en Karres en Brands Landschapsarchitect

Wissel 2020 in Dordrecht

Wissel 2020

2023


Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

BVR Groep is ontwikkelaar van de locatie waar voorheen Leen-Bakker was gevestigd. De locatie ligt aan de Burgemeester de Raadtsingel  te Dordrecht.

De locatie wordt herontwikkeld naar woonbestemming. Aan de Burgemeester de Raadtsingel 95 worden koopappartementen met een woonoppervlakte van ca. 75-90m² gerealiseerd. Op de begane bevind zich een commerciële ruimte en fietsbergingen. Op het achter terrein worden eengezinswoningen met een eigen tuin gerealiseerd. De locatie wordt voorzien in een afsluitbaar parkeerterrein.  

De herontwikkeling bevindt zich in de ontwikkelingsfase. De verwachting is dat eind 2023/ begin 2024 de bestemmingsplanprocedure zal worden gestart. Dan zou de realisatie eind 2024/ begin 2025 kunnen aanvangen.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media