Locatie: Den Bosch
Opdrachtgever: Retailpark Den Bosch B.V.
Architect: Palazzo Architectuur

Retailpark Den Bosch in Den Bosch

Meubelboulevard van ruim 55.000 m2

2018


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

In opdracht van Victorem Investments heeft BVR Bouw de uitbreiding van de Bossche Woonboulevard gerealiseerd. Retailpark Den Bosch ligt tussen de Balkweg, de Ploegweg en de Goudsmidstraat.

Het project is in twee fases uitgevoerd. Fase 1 betreft de vernieuwbouw van winkelunits, ca. 4.000 m² in totaal. Fase 2 bestaat uit een beganegrond gedeelte en een verdieping die met roltrappen is te bereiken. Het geheel is voorzien van een splinternieuwe entree en eigen parkeerplaatsen. Een strak, modern en fraai ontworpen retailgebouw is het eindresultaat.

Vraag

Realiseer na de afronding van fase 1, fase 2 van het retailpark in Den Bosch. Fase 2 bestaat uit het realiseren van het beganegrond gedeelte en een verdieping die met roltrappen is te bereiken. 

Resultaat

Het resultaat is vernieuwbouw van winkelunits met circa 4.000 m²  op de beganegrond gedeelte met een verdieping die met roltrappen is te bereiken. Daarbij is het geheel voorzien van een splinternieuwe entree en eigen parkeerplaatsen.

Concept

Een strak, modern en fraai retailgebouw moet het eindresultaat zijn voor de uitbereiding van de woonboulevard. Het gebouw moet hierin voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige consument en de retailindustrie. 

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiënteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media