Locatie: Delft
Opdrachtgever: The House Of Development
Architect: Bureau voor Stedebouw en Architectuur Wim de Bruijn B.V.

Nieuwbouw appartementen Delft in Delft

Natuursteen en metselwerk met galerijontsluiting

2020


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

Aan de Mercuriusweg in Delft heeft BVR Bouw de nieuwbouw van 71 huurappartementen gerealiseerd. Het betreft een project van de Belgische ontwikkelaar The House Of Development. De appartementen zijn verdeeld over 7 woonlagen met galerijontsluiting. Er zijn in totaal 71 parkeerplaatsen, waarvan 26 overdekt onder het gebouw. Bureau voor Stedenbouw en Architectuur Wim de Bruijn B.V. heeft bij het ontwerp gekozen om de gevel uit te voeren in natuursteen en metselwerk, met aluminium kozijnen.

De opdracht werd mede verworven door de betonwanden in het werk te storten in combinatie met breedplaatvloeren en niet te kiezen voor prefab beton wanden. BVR Bouw B.V. is in januari 2019 gestart met de bouw, de oplevering was in april 2020.

Vraag

Realiseer het nieuwproject van 71 huurappartementen verdeeld over 7 woonlagen met galerijontsluiting in Delft. 

Resultaat

Het resultaat van dit project is de nieuwbouw van 71 huurappartementen verdeeld over 7 woonlagen met galerijontsluiting aan de Mercuriusweg in Delft. Het gebouw heeft een gevel van natuursteen en metselwerk met aluminium kozijnen. Er zijn 71 parkeerplaatsen waarvan 26 overdekt onder het gebouw. 

Concept

Het conceptidee van dit project was het realiseren van 71 huurappartementen op de Mercuriusweg in Delft, verdeeld over 7 woonlagen met galerijontsluiting. Het doel was om hoogwaardige en duurzame woningen te bouwen voor de huurmarkt.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media