Locatie: Bunnik
Opdrachtgever: Heineken/Vrumona
Architect: Ingenieursbureau IOB B.V.

Uitbreiding waterfabriek Vrumona in Bunnik

Vrumona bereid uit

2022


Goof van der Linden

Goof van der Linden

Bedrijfsleider BVR Bouw Gorinchem

Neem contact op

BVR Bouw Gorinchem heeft bij Vrumona BV te Bunnik de bestaande waterfabriek uitgebreid voor het kunnen plaatsen van een 3-tal koolfiltertanks en de toekomstige plaatsing van 2 nieuwe zandfiltertanks. De bestaande waterfabriek werd daarmee aan de noordzijde met een oppervlak van ca. 13,5 x 17 meter vergroot. Ruwweg bestaat het gebouw uit een onderheide betonfundatie en betonvloer met daarop een staalconstructie voorzien van een sandwich panelengevel en een licht geconstrueerd dak.

Vraag

Bereid de bestaande waterfabriek uit voor het kunnen plaatsen van een 3-tal koolfiltertanks en de toekomstige plaatsing van 2 nieuwe zandfiltertanks.

Resultaat

Het gebouw bestaat ruwweg uit een onderheide betonfundatie en betonvloer met daarop een staalconstructie voorzien van een sandwich panelengevel en een licht geconstrueerd dak.

Concept

De bestaande waterfabriek wordt aan de noordzijde met een oppervlak van ca. 13,5 x 17 meter vergroot met nieuwe tanks zodat er ruimte is voor meer opslag.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media