Locatie: Breda
Opdrachtgever: Study Studio Park Breda Alpha B.V.
Architect: BB Architecten B.V.

Study Studio Park Breda Alpha in Breda

Wonen en Studeren nieuwe stijl

2017


Sep van Ekeren

Sep van Ekeren

Bedrijfsleider BVR Bouw

Neem contact op

In Breda, tussen de Rat Verleghstraat en de Lunetstraat, heeft BVR Bouw de nieuwbouw van 224 eigentijdse studentenwoningen gerealiseerd.

Study Studio Park Breda Alpha omvat 224 appartementen / studio’s. Deze zijn opgebouwd uit 9 stuks min of meer aaneengesloten bouwblokken en zijn deels verbonden middels 5 trappenhuizen en 4 noodtrappenhuizen. Elk bouwblok is 4 bouwlagen hoog. De moderne studio’s hebben een gemiddelde vloeroppervlakte van 21 m² en beschikken elk over een eigen keukenblok en badkamer met wc. Het project is gebaseerd op het internationale concept van een studentencampus, aangepast aan de Nederlandse maatstaven. Het groene uiterlijk is een belangrijk concept en zal ook worden doorgetrokken in het gebouw. Het gebouw heeft een omheind en verlicht eigen terrein waar fietsen, brommers en auto’s gestald kunnen worden.

Vraag

Bouw een studiocomplex met 224 eigentijdse studentenwoningen die zijn opgebouwd uit 9 stuks aaneengesloten bouwblokken. 

Resultaat

In juli 2017 leverder BVR Bouw 224 studio's op met een gemiddelde vloeroppervlakte van 21 m² die elke beschikken over een eigen keukenblok en badkamer met wc.

Concept

Het gebouw is speciaalHet doel van een studentenstudio complex is om studenten een veilige en comfortabele woonomgeving te bieden tijdens hun studieperiode. Het doel van de bouw van Study Studio park is om studenten een veilige en comfortabele woonomgeving te bieden tijdens hun studieperiode.  

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media