Locatie: Breda
Opdrachtgever: BVR VastgoedOntwikkeling B.V.
Architect: Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten en Karres en Brands Lanschapsarchitecten

Kemelstede in Breda

Voormalig ABN-AMRO kantoor aan de Heerbaan

2023


Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

BVR Groep heeft in 2019 de tender voor de verwerving van de locatie van de voormalig ABN AMRO locatie aan de Heerbaan gewonnen. De locatie zal worden herontwikkeld naar woningbouw.

BVR VastgoedOntwikkeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en wordt daarbij bijgestaan door Grosfeld Bekkers van der Velde Architecten en Karres en Brands Landschapsarchitecten.

‍De beoogde woningbouwontwikkeling zal uit een mix bestaan van huur- en koopappartementen in de sociale, middeldure en vrije sector. Het plan bevindt zich in de ontwikkelingsfase en er zijn diverse gesprekken gevoerd met de gemeente en het kernteam van de omgeving. De belangen zijn daarbij in beeld gebracht en worden afgewogen. Voor de ontwikkeling dient een bestemmingsplanwijziging plaats te vinden omdat de bestemming gewijzigd dient te worden van kantoor naar wonen.

De verwachting is dat de bestemmingsplanprocedure zal starten in 2023, zodat in 2024 de omgevingsvergunning aangevraagd kan worden. Na het verkrijgen van de vergunning kunnen we starten met de bouw.

Denk met ons mee!
Ben je geïnteresseerd om te wonen op deze locatie aan de Kemelstede? Bij BVR Groep willen we graag weten hoe jij hier wil wonen.
Denk met ons mee en meld je aan. Ook als je om een andere reden geïnteresseerd bent, vul dan ook het formulier in, dan houden we je op de hoogte van de ontwikkeling.

www.woonwenser.nl\kemelstede-breda

 

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media