Locatie: Bilthoven
Opdrachtgever: The House of Development NV
Architect: Wim de Bruijn, Bureau voor Stedebouw en Architectuur

Revitalisering winkelcentrum De Kwinkelier in Bilthoven

De Kwinkelier een nieuw leven in blazen

2022


Goof van der Linden

Goof van der Linden

Bedrijfsleider BVR Bouw Gorinchem

Neem contact op

In Bilthoven heeft BVR Bouw Gorinchem de revitalisering van Winkelcentrum De Kwinkelier gerealiseerd. Het gehele winkelcentrum is nieuw leven ingeblazen. BVR Bouw Gorinchem mocht zich ontfermen over fase 6 van dit plan. Hierbij is een gedeelte van het winkelcentrum voorzien van nieuwe dakbedekking, kozijnen en gevelbeplating, waardoor het geheel weer een frisse, nieuwe uitstraling heeft gekregen. 

Vraag

Het revitaliseren van het winkelcentrum de Kwinkelier waarbij het centrum grondig gerenoveerd en gemoderniseerd wordt om te voldoen aan de hedendaagse eisen van winkeliers en consumenten.

Resultaat

De Kwinkelier heeft een complete make-over ondergaan, waarbij onder andere de gevels, entrees, pleinen en parkeergarage zijn vernieuwd. Er is veel aandacht besteed aan de uitstraling van het winkelcentrum, waarbij er meer licht, lucht en groen is toegevoegd. Ook zijn er meer zitplekken gecreëerd en is er gezorgd voor betere bewegwijzering en verlichting. ook de parkeergarage is gemoderniseerd en biedt nu meer parkeerplekken. Er is gezorgd voor goede verlichting en bewegwijzering, waardoor het parkeren veiliger en overzichtelijker is geworden.

Concept

Een vernieuwd winkelcentrum waarbij er meer aandacht komt voor lokale ondernemers en waar er een gevarieerder aanbod van winkels ontstaat. Ook moet de uitstraling moderner en dienen er meer parkeerplekken te komen waardoor het winkelcentrum aantrekkelijker wordt voor consumenten.

Werkmaatschappijen

Tonny Vromans en Peter Suijkerbuijk over BVR Groep

"Wij zijn een no-nonsense familiebedrijf"

"Wat maakt BVR Groep zo bijzonder? Als familiebedrijf zijn we breed georiƫnteerd met projectontwikkeling en werkmaatschappijen die zich richten op diverse doelgroepen. We onderscheiden ons door onze innovatiekracht, duurzaamheid en transparantie. Ervaar het zelf!" - Tonny Vromans, Directeur.

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media