BVR Nieuws

Bedrijfsvervoer met aandacht voor duurzaam rijden

BVR Nieuws


Mike Soenessardien

Mike Soenessardien

Manager KAM, Personeel & Organisatie

Neem contact op

Ton-Pierre van Eekeren (59) van BVR Bouw is niet zomaar enthousiast over ‘zijn’ VW ID. Buzz Cargo.

De doorgewinterde uitvoerder die tot medio oktober jl. in een VW Caddy (automaat) reed, is namelijk laaiend enthousiast. “Ik ben best iemand die van doorrijden houdt, maar de VW ID. Buzz Cargo is een heel ander verhaal. Het rijdt super ontspannend. Je laat je als het ware rijden. Geen gehaast, gewoon relaxed naar je werk en op dezelfde manier weer naar huis. Ik vind het bovendien een hele eer om als oudste uitvoerder met de eerste elektrische bedrijfsbus van BVR te mogen rijden. De wagen waar ik in rijd, is zeer luxe uitgevoerd en van allerlei handige opties en gemakken voorzien. De wagen ‘leest’ bijvoorbeeld verkeersborden met info over de toegestane snelheid en ‘remt’ wanneer de afstand tot de weggebruiker die voor je rijdt daarom vraagt. Maar wel alles heel geleidelijk en nagenoeg geruisloos.”

Vooruitgang
Wennen aan de nieuwe bedrijfsbus was dus niet echt aan de orde. Ton-Pierre daarover: “De VW ID. Buzz Cargo is in alle opzichten een vooruitgang en verbetering. Daar hoef je niet aan te wennen. Dat gaat vanzelf. Bovendien is het een fraaie eyecatcher, want de wagen is een plaatje om naar te kijken. Ruim 400 km kun je met een volle accu afleggen. Thuis heb ik een laadpaal. Heel handig!”

eVito
Sindskort heeft BVR een tweede elektrische bedrijfsbus in gebruik: een Mercedes eVito. Voor de toekomst staan meerdere elektrische bedrijfsbussen op het programma.

Bedrijfsvervoer met aandacht voor duurzaam rijden

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media