BVR Nieuws

Kademeester: commerciële plint te huur!

BVR Nieuws


Theo Klijn

Theo Klijn

Directeur Vastgoed en Ontwikkeling

Neem contact op

Na de oplevering van de woningen en de afwerking van de openbare bestrating door de gemeente, is nu alle aandacht gericht op de commerciële plint van Kademeester aan het Kadeplein 4 in Roosendaal. Projectontwikkelaar William de Groote van BVR VastgoedOntwikkeling heeft met een aantal gegadigden reeds gesprekken gevoerd. “niet in alle gevallen matchten de bedrijfsactiviteiten met de door de gemeente vastgestelde bestemming op deze locatie. Bedrijven die op zoek zijn naar kantoorruimte, alsook horeca- ondernemers, zijn hier aan het juiste adres. Men kan bovendien kiezen tussen kopen of huren.”

Casco
Zowel het horeca- als het kantoorgedeelte worden in beginsel casco opgeleverd, inclusief voorzieningen voor een sanitaire groep. Het afwerken van ruimten door de verhuurder/ eigenaar is bespreekbaar. De Groote: “Het horecagedeelte bevindt zich rechts van de entree met luifel en bestaat uit drie componenten: 142 m2 op de begane grond, 124 m2 buitenterras en 100 m2 kelderruimte. Het kantoorgedeelte, links van de entree, bestaat uit twee ruimten: ca. 80 en 105 m2. De gehele plint gebruiken voor horecadoeleinden behoort eveneens tot de mogelijkheden.”

Locatie
Het karakteristieke gebouw is zeer gunstig gelegen ten opzichte van station en binnenstad en beschikt bovendien over een uitstekende parkeerruimte op het ervoor gelegen Kadeplein. De Groote tot slot: “Veel voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Ook zijn de op-/afritten van de A17, A58 en A4 dichtbij gelegen op resp. 2, 3 en 13 km afstand. Dit alles maakt de plint van Kademeester tot een unieke bedrijfslocatie.

Geïnteresseerden voor het horecagedeelte kunnen bij Adhoc Horecamakelaars en Object-Hormax terecht. Lenaers Makelaardij gaat over het kantoorgedeelte.”

 

Kademeester: commerciële plint te huur!

Hoe kan ik je helpen?

Volg ons op social media