Timmermannen, Tegelzetters en/of Stukadoors onderhoud


Mike Soenessardien

Mike Soenessardien

Manager KAM, Personeel & Organisatie

Neem contact op

Wij zoeken Timmermannen, Tegelzetters en Stukadoors onderhoud voor onze vestiging in Roosendaal.

Wil je graag afwisselende werkzaamheden in het onderhoud uitvoeren? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je talenten en inzet volledig benut en gewaardeerd worden? Kom dan bij ons werken!

BVR Groep heeft diverse uitdagende projecten in uitvoering in verschillende takken van de bouw. We zijn een innovatieve, vernieuwende en no-nonsense bouwgroep die actief is in de woning-, utiliteits- en industriebouw. BVR Groep bestaat uit een vijftal werkmaatschappijen met vestigingen in Roosendaal en Gorinchem. Ons werkgebied omvat de regio’s Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zeeland.

Wat behoort tot je takenpakket?

  • Timmermannen: alle voorkomende stel- en timmerwerkzaamheden in de renovatie en het onderhoud;
  • Tegelzetters en/of Stukadoors: alle voorkomende tegel- en stucwerkzaamheden in de renovatie en het onderhoud;
  • Overige verwante werkzaamheden.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Vierwekelijks salaris conform de CAO Bouw & Infra;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • Een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Een hecht team van professionele collega’s dat op een informele wijze samenwerkt.

Wil je meer informatie over deze vacatures neem dan contact op met onze Projectcoördinator Jacco van Zundert via 0165-631453 / 06-50292434.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij BVR Groep aan de slag? Neem dan contact op met Mike Soenessardien, Manager KAM en P&O via msoenessardien@bvrgroep.nl of via 0165-631239 / 06-46226947.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Start je carrière bij BVR Groep en ontdek jouw voordelen

Je pensioen is goed geregeld

Bij BVR Groep hoef je je geen zorgen te maken over je pensioen. Wij bieden een uitstekende pensioenregeling aan die goed geregeld is. Zo kun jij zorgeloos werken aan je toekomst.

Bij ons kun je stage lopen

Stage lopen bij een goed georganiseerde bouwgroep? Dat kan! Momenteel hebben we zowel bij onze vestiging in Gorinchem als in Roosendaal diverse leuke stageplaatsen beschikbaar. Wij behandelen een sollicitatie voor een stageplek net zo serieus als iedere andere sollicitatie. 

In deeltijd werken is mogelijk

Bij BVR Groep is deeltijd werken mogelijk. Wij begrijpen dat een goede werk-privébalans belangrijk is. Daarom bieden wij flexibele werkuren en maatwerkoplossingen. Zo kun jij werken op de manier die bij jou past.

Opleidingen, cursussen en trainingen

Bij BVR Groep kun je jezelf blijven ontwikkelen met opleidingen, cursussen en trainingen. Wij investeren in jouw carrière en bieden kansen voor persoonlijke groei. Zo blijf jij up-to-date en kun jij het beste uit jezelf halen.

Solliciteer direct en bouw mee aan uitdagende projecten

Hoe kan ik je helpen?

Bij BVR Groep staan we altijd voor je klaar. Neem contact op via e-mail, telefoon of social media. Onze calamiteitendienst is 24/7 bereikbaar op 0900-2874857.

Volg ons op social media